Din guide till brännbollsyran, tid för tid!

08:00 – 10:00

Finalbanan är det som gäller här. Inget snack om saken. Du har den bästa gruppen med Pyro, Wettex, nåt Leksandsgäng samt Loco Bob.

10:00

Ö-vik Redsocks White – Ich Dytzen (Bana 22)

Lilla Gruppen – Boston Bruins (Bana 11)

 

Här känns Gruppen – Boston som ett givet val, kan man dessutom sitta kvar från gruppspelet. Ska inte kånka runt ölen i onödan.

 

10:30

Traktor MS – Ö-vik redsocks Red (Bana 5)

Tyngre brännboll – Kenya Bridgeklubb (bana 3)

Fastball – Esox (Bana 28)

 

Här skulle jag tro att den jämnaste matchen är mellan Fastball och Esox, där jag tippar Esox som segrare. Däremot så har det ryktats att Anton Knutsson setts på ängarna med en BK Rel tröja, finns det någon sanning i det här? Isåfall så blir matchupen lite jämnare.

 

11:00

Bränn inte Bullen mot SKS (Bana 28)

11:00 verkar vara ett utmärkt tillfälle att klämma in en lunchkebab, finns egentligen bara en riktigt rolig match och det är den mellan Bullen och SKS. Jag håller dock Bullen som stora favoriter i den här matchen då de har mycket mer rutin och ger inte bort lika mycket gratis poäng. Dock så är det ett slag så allt kan hända, SKS kan absolut rulla runt utan utebränning och kanske till och med varva in några flacka slag av Samuel för poäng.

 

11:30

Fantomen vs Oense/Hawaii (Bana 32)

Booyaka BK – Högst är större än längst (Bana 15)

Även den här tiden något fattig på riktigt bra matcher, Fantomen är med här för att dom är fantomen, matchen i sig blir nog inte särskilt spännande.

Booyaka BK – Högst är större däremot tror jag blir en riktigt tight kamp, så jag skulle rekommendera att se den här.

 

12:15 (16-del): Nu börjar det på riktigt!

Här kommer det inte vara någon brist på bra matcher att se så jag väljer att nämna dom jag tror blir jämnast och mest spännande.

Lokal – Varför skjuter Sehlberg (bana 12) – Ska Lokal komma upp i top 16? En svår motståndare med håller Lokal ihop blir det här en grymt bra match.

Booyaka/Högst  mot Brännbollsutopi (bana 14)

High rise mot Västteg klass 3b (bana 8)

 

13:15 (8-del):

Här finns det enligt mig en given match att kika på och det är Bränn inte Bullen mot Ubermensch på bana 15.

 

Efter det här så är alla matcher bra och det är bara att välja och vraka. Men man hade ju inte velat missa då Fantomen slår ut Salming 14:00 på finalbanan 😉

 

Lycka till och jag hoppas på upsets!

 

 

 

En kommentar

  1. FASUS

    Det stämmer att Anton Knutsson ska spela med Rel, jag såg honom lira med Rel igår. Sen pratade jag med en person som har koll på Esox och han sa att han hade bytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.