*** Kerstins Fotoblogg ***

Huset är kliniskt rent :)

Idag har jag och min älskade make städat klart i huset. Så roligt det är när det är rent och snyggt.. Vi gick sen på bageriet och åt varsin räksmörgås 🙂

Tiger är som vanligt idag. Han har sprungit runt och busat och hållit koll på städningen 🙂 Såret ser bra ut och ska nog läka ihop fint. Han äter och dricker och verkar inte lida av vad som hände igår..  

Nu ska jag börja med middagen. Grillad kyckling med ris och currysås, Mums!!

 

Kram Kerran 🙂

 

4 kommentarer

  1. Nina

    Hmm, värkar som du har städat mycket på sistone… Tänker du få den lille före tiden…? Vet många- inklusive mej- som städade en hel massa just innan barnet föddes.

  2. Kerstin Oskarsson

    Svar till Nina (2010-02-05 18:55)
    Huset måste ju städas. Eller hur??
    Nuförtiden delas städningen upp på fler dagar bara för att jag inte orkar med som förut, dessutom var maken ledig idag..
    Varför skulle den komma före för att jag dammtorkar och skurar??
    Måste passa på att städa när jag är ledig från jobbet..

    Varför tjatar alla på mig om vad jag än gör??? Ska jag sitta på en stol till i april för att inte bäbisen ska komma tidigare???

  3. Sarah

    Om du nu vill städa Kerstin så gör det då! Vill folk kommentera det så låt dom göra det då, dom har väl inget bättre för sig. Kommer den lille tidigare på grund av din städning så var glad, du slipper vänta längre. Tar folk illa på grund av din städning kan dom väl för f*n komma och städa ÅT dig då!

    //Sarah

  4. Berith

    passa på och städa så mycket du orkar nu, för sen när bebisen kommit kanske du har annat för dej som är viktigare än städning. bra att ha det mesta möjliga bortgjort . jag hann bara städa ett skåp så tjuvstartade min första baby. han kom 6 veckor för tidigt, då önskade jag att jag hunnit städa undan mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.