Tjenaree

 Hejsan Bloggläsare

Idag blir det lite Gott & Blandat för er bloggläsare ;) I den här helgen har det  varit kompis och minjul-time och det var SUPER!!! Jag fick av Millan en liten tyglåda som ser ut som en muffins (super fin) och inne i den låg det 2 parfymer och 3 läppglans. Av Viran fick jag Peace-örhängen(super snygga) och ett svart diadem. Av mig fick Millan ett block från lagerhaus och tre passande pennor. Och Viran fick ett nagellack med en tun pensel(vit) och ett vanligt Depend nagellack(lila)

 

 

Heejdå//Joyyo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>