det är över

Tveksamhet till livet.

Av , , Bli först att kommentera 7

Hade just en så kallad nära döden upplevelse här. Jag kan säga att mitt hjärta stannade för någre sek. Hur som helst. Jag skulle just till att äta min solklarar favorit rätt/midda/lunch/frukost/mellis mm. som såklart är: "Bearnaise med någonting till"

I detta fallet så fick valet hamna på kyckling som fick agera "någonting". Jag tillagar kycklingen och sticker in näsan i kylen på jakten efter erik’s bea.

Jag hittar den inte. Panik utbryter. Ska jag slänga kycklingen? Jag sätter mig och sammlar mig för några sekunder. Sedan inser jag att jag bara måste ha bea hemma. Sagt och gjort hittar jag den sedan i salladslådan i kylen. Vad ska man annars ha salladslådan till?

Hur som helst. det blev bea idag också.

Bli först att kommentera
Etiketter:

Från Zero till Hero

Av , , Bli först att kommentera 5

Jobbar för fulla muggar i helgen. Har varit trevligt hittills så se till att avrunda det hela på samma sätt också. Imorgon ska jag gå på kurs. Känns awesome. Mycket vill lära mer som man brukar säga. Åt för övrigt Raclette igår. Egentligen ska man skölja ner denna rätt med någon drycka av de starkare typen så osten inte blir en klump i magen.

Nu gjorde inte jag det. Utan vaknade gravid i femte månaden. Behöver inte oroa mig för oregelbunden mens med andra ord den kommande tiden. Ska försöka mig på att planera min kommande vecka så jag får gjort så mycket som möjligt så jag slipper känna panik ångest. Det får bli mission nr 1 imorgon.

Såå.. Hade!

Bli först att kommentera

Pelle+Pelle

Av , , Bli först att kommentera 4

Jag har inte egoboostat mig på senaste tiden som jag brukar. Det har varit höstdepp i det värsta laget och folk låter det gå ut över allt och annat. Jag är off carbs och försöker få min mens mer regelbundet med diverse vitaminer och annat skräp. Det går mot sols kan jag säga.

Jag har ny sysselsättning på jobbet. Det är lite ljuspunkten. Ensam är stark och tillsammans är man starkare kan man säga utan att vara lite av en mandel. Jag spelar för övrigt FIFA undertiden jag försöker komma på min talang. I know it’s something. Jag gillar centerpartiet nu mera. Folk förändras. Så även jag, fast de erkänner jag aldrig i skarpt läge. Dansa mina vänner. streta inte i mot.

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Sommar

Av , , Bli först att kommentera 2

Det är varmt idag.. Vi fikar på balkongen

Bli först att kommentera

Vår

Av , , 1 kommentar 8

Idag har jag tvättat mina sommarkläder. Passade på att slänga en hel del som jag egentligen kände borde ha lämnat jorden 92. Kul att det finns plats i garderoben. awesome.

Malin meddelade även att ordet eller svordommen "fuck you" är tillbaka och är okej att använda igen. heeelt ok.

allt för nu, peace out

1 kommentar
Etiketter:

Pelle vs Tvätten

Av , , Bli först att kommentera 3

Idag är det ledig dag mitt i veckan. Lyckost tänker ni. Men då ska jag passa på att fråga er igen på lördag och söndag. Eller iofs inte söndag. Då får vi så fin OB så de är inte synd om oss. Jag har iaf tänkt att slå tvätt rekord idag. Jag är faktiskt sjukt laddad. Tror jag kan komma upp i 6 maskiner.

Det är ibland när man är i full färd med stora beslut som dom små helt plötsligt verkar rätt mysiga. Det blir en fjärt i rymden som man säger¨.

Annars skulle det vara roligt om Luleå slog ut monkey Skellefteå. Jag vill tro att så gott som hela stan känner lite så. Bra. Näe nog med morgon svammel nu kör vi.

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Ett varv

Av , , 1 kommentar 4

Jag har gått ett varv nu!

Remouladsås–>Bea–>Pepparsås–>Maxdressing–>Gräddsås

Tillbaka på ruta ett helt enkelt, Fick för övrigt 34kr på skatten!

YES!

1 kommentar

I just did my 501.

Av , , Bli först att kommentera 4

Jaa jag äter LCHF. Det har jag gjort nu sedan mitten på januari. Jag har egentligen inte brytt mig så mycket om förändringen som sker. Missförstå mig rätt. Jag bryr mig mycket men jag ser mer målet framför mig och skiter egentligen vad som händer under vägen.

Men så idag så hände en grej. Jag kom i mina Lewis 501or. Det var stort och jag firar nu med Angie och Nils. Annars så har helgen varit svår. Gick inte som vi hade tänkt oss. Nya tag imorgon. Kramkalas!

 

Kul även att denna man ställer upp som modell. Jag har inga cowboyskor att tillgå!

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

HELG!

Av , , Bli först att kommentera 6

Nu är det helt vilket känns awesome! Det känns tomt något bättre nu när jag får vara ledig också. ta de aldrig för givet ;) Dansa hårt mina vänner!..

Lägger även in en bild på ett friscomål!.. Du saknas min vän.

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Fredag mitt i veckan.

Av , , Bli först att kommentera 7

Man ska njuta av dom goda ting i livet. Händer det något awesome så ser vi till att fira som fan. Bara för att. Näe men det är så enkelt att goda saker kommer sällan ensam. Och händer det något bra ser man till att parta på så kommer det rulla på som bara den.

Jag känner att jag har svårt att komma fram till en solklar poäng. Hur som helst. Vi har drukit whisky mitt i veckan. Vi har grattat mamma som gjort ett kanon jobb och firat av henne. För en whisky kännare hade vi en flaska Ardbeg, Rökig som fan.

Bli först att kommentera
Etiketter: ,