S i Nordmaling respekterar inte väljarnas vilja!

Höll på få kaffet i vrångstrupen nu på morgonen när jag läste om kaoset inom S i Nordmaling. Deltagare på repskapet hade lämnat mötet i affekt för att man inte respekterar väljarnas vilja. Lars Gustafsson, Lars-Erik Edlund och Monica Jonsson personkryssade sig fram i täten med bred marginal , vilket är en tydlig markering från väljarnas sida vilka man har förtroende för i partiet och som man vill ska få en ledande position i partiet. Detta verkade dock inte vara så självklart vid gårdagens möte. Var finns de demokratiska spelreglerna inom S i Nordmaling? Kan man bara köra över väljarnas vilja?
Besinna Er!

7 kommentarer

  1. Kalle J

    Är väl stadgarna i ett parti som reglerar vilka som får rösta och de som röstar får ju rösta hur de vill oavsett vad andra tycker. Personkryssen säger ju bara i vilken ordning man hamnar på fullmäktigelistan. Kan tänka mig att alla folkpartiets väljare inte har rösträtt på era möten….

  2. Ingrid Holmgren

    Bra rutet, Maria.
    Jag tycker det är jätteledsamt att du inte fick 4 kryss till i kommunvalet och att du inte fick stanna kvar i riksdagen. Du är en verklig tillgång i politiken och jag är alltid väldigt nöjd då du är med på KF-sammanträdena. Hoppas att du får rycka in ofta som ersättare.
    Lycka till med det du håller på med framöver.

  3. Eva Oskarsson

    Hej!
    Nordmalings kommun är inte ensam om det på S sidan. Tragiskt tycker jag men det kanske finns någon anledning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.