Minskat rotavdrag – högre arbetslöshet!!

Jaha , nu idag fick jag höra precis det som den förra alliansregeringen varnade för om S, V och MP skulle komma i regeringsställning. Visserligen ingår inte V i regeringen men de har dessvärre haft ett ganska stort inflytande i många frågor. En sänkning av ROT-bidraget från 50% till 30% skulle ju inte enligt nuvarande S-MP regering göra någon skillnad. Dessvärre så besannas alliansens farhågor; byggföretag har sett en markant minskning efter årsskiftet och många företag säger nu upp anställda. Facit: S-MP regeringens sänkning av ROT innebär högre arbetslöshet men också naturligtvis att det blir mer svartjobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>