Jakttider

Höst förknippar jag bl a med jakt. Längtan efter att få gå på fjället och se en engelsk setter jobba kommer alltid tillbaka. Minnet av mina tidigare settrar gör sig alltid påmind på hösten.

Idag när jag satt och tittade ut genom gluggarna på min arbetsplats och såg solen och de fina höstfärgerna slog längtan efter jakt till igen. Nu har jag ingen hund så nu är det älgjakt istället som substitut. Jag jagar på fina marker i Dalarna söder om Sälen – om jag kan. I år kan jag inte – jag fick inte semester denna vecka när älgjakten pågår. Varför? Kommunchefen anser att det är så angeläget att mitt utredningsuppdrag blir klart att jag inte beviljas semester. Hur många i kommunen beviljas inte semester? Förmodligen inte många om ens någon. Hur kan det komma sig att kommunchefen arbetsbefriade mig i tre veckor för att sedan när jag åter skall inträda i tjänst inte beviljar mig semester? Jag uppfattar det som systematisk kränkande särbehandling.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>