Story of my life

Vad har jag för fel?

 En av det värsta sakerna jag vet i livet är skolan. Känner mig så otroligt borttappad och dum. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, Alla om kring mig fattar och gör rätt. Men jag fattar verkligen ingenting, ligger så otroligt efter och jag vågar inte ens säga till. Känner mig så otroligt dum, idiotisk, bortblåst och så förbannat trög. Skäms över hur dåligt jag presterar i skolan att det inte är sant. Jag vågar inte be om hjälp och då jag väl gör det så är det ända man hör är att det är inte så svårt och alla andra förstår ju. 

Varför ska jag vara så otroligt dum trög och efterbliven? Vill verkligen klara av detta. men känner mig så jävla dum och trög så jag vet inte vad jag ska ta mig till, fattar inte ens en enkel liten text, en enkel jävla uppgift. och varför ska jag vara så förbannat  blyg och osäker att jag inte ens vågar säga till?  Hatar verkligen detta. Känner mig så otroligt utanför och annorlunda. 

Men detta kanske är livet för en med ADD? En som har skriv och lässvårigheter? 

Jag vet inte vad jag ska göra. men jag vill så gärna klara av min skolgång. 

Varför ska jag vara så förbannat efterbliven? blir galen. 

 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Skolan var riktigt jobbig för mig med.. allt var bara skit och jag tyckte varje dag var pest. Det var lättare att skolka och hänga med polarna.

    Jag fick gå om åttonde klass och jag kände mig dum och värdelös som inte fattade något alls. Men sen vände allt. Jag hade lärare som aldrig gav upp hoppet om mig och det räddade min framtid. jag hoppas verkligen att du också har turen att träffa rätt människor i skolan som kan hjälpa dig 🙂

    Kram H

  2. Petter

    Det blir bättre. Förvirringen går över. Mycket av det beror på att du är tonåring – då ÄR man förvirrad. Att du har sjukdomar och problem gör saker bara värre – men du kommer att lära dig sköta dina problem och lära dig att övervinna eller arbeta runt dina begränsningar.

    Det blir bättre, fortsätt kämpa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.