IMG_5386

Så vackert mulet väder…

IMG_5347 Sommaren blommar vidare…

Och idag har det varit så härligt mulet väder, fast – nu ser jag solen komma igen! Säg mig det väder som varar…

Lite glad att jag behöver kontora en hel del idag, svalaste platsen i huset! 006”Men man får inte klaga” lägger många till, när de just nämnt om hur varmt det är. Och man ser hur dåligt de mår! Undrar lite ibland på varför man inte får klaga på för mycket värme. När det regnar, så klagas det ju – över hövan! Fastän allt skulle torka upp och förtvina utan regn…

Men som det brukar heta – ”För mycket och för lite skämmer allt”! Så´n tur ändå att vi inte kan bestämma om vädret. Tänk vilka diskussioner, gräl och kanske till och med krig som skulle bryta ut! Så – tar vädret som det är och jobbar glatt vidare. Medan sommaren blommar på… IMG_5228 IMG_5230 IMG_5322

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter