IMG_8952

Vad som inte behövs på kontor…

Så mycket saker som man har på sitt kontor! Förutom det som man egentligen behöver. IMG_8918 IMG_8916 Som några av sonens förutvarande leksaker, som på något sätt hamnat här. Utan att de gör någon egentlig nytta. IMG_8944 IMG_8945 IMG_8948 Mer än att man blir lite glad när man ser dem förstås. Och det kan ju också vara till nytta – förstås. Då jobbar men kanske lite bättre – förhoppningsvis! IMG_8954  IMG_8953

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter