IMG_0142.jpg.syren3

Svala, sköna Umeå…

Så glad jag inte befann mig i Oskarshamn igår! Såg vilket förfärligt väder de haft – 28+C! Tacka vet jag svala, sköna Umeå, där gullvivor och pärlhyacinter fortfarande blommar nedanför ännu inte utslagna syrener. IMG_0142.jpg.syren Där konvaljerna fortfarande knoppas och ormbunksbladen inte riktigt vecklat ut sig helt…IMG_0141 IMG_0101 Nog lär det bli värmebölja här också (som vanligt är) men jag hoppas den dröjer. Länge än… IMG_0139 IMG_0159  IMG_0106.jpg.mindre IMG_0158

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter