IMG_2031

”Denna dagen ett liv”…

”Denna dagen ett liv” – det var så han sa farbror Melker! Tänker ofta på det när det kommer till dagliljor. Som sedan de väl slagit ut, under en endaste dag visar sin skönhet för att sedan vissna och dö. Fast med deras knoppningstid är det förstås annorlunda. Den pågår under väldigt många dagar. Så vad säger man om det? Att dagliljors morgon består av många liv?IMG_1280  IMG_1749 IMG_1808Konstaterar lätt att metaforer aldrig blir perfekta. Men tänker också på att just denna dagen på ett sätt också är ett liv. Fast man hoppas förstås på färre katastrofer än det blev i farbror Melkers denna-dagen-liv – även om hans bara var på film! IMG_2032 IMG_2044

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter