IMG_5274

…slår blommorna ut!

IMG_5269 Vi är på allvar bortom Knut! Juvelorkidéerna som vi fick i julas (och som jag lärde mig igår att de heter) har börjat slå ut så smått på fönsterbrädan. Där de fått plats nu, när alla ljusstakar är borta. Kanske är det därför de blommar nu, eller har de kanske bara nått fram dit i sin utveckling? IMG_5272 Så fint ändå – och det känns så bra att se dem, varje gång jag satt mig vid min matplats i köket. Att ha sin plats vid matbordet – det tror jag förresten är något som de flesta av oss värnar om. Men det får vi ta en annan gång…. Bortom Knut förresten? Faktum är att granen fortfarande står kvar i vardagsrummet. Men idag ska den bort, har vi bestämt tillsammans i familjen. Lådan med små  pyntlådorna står vid källartrappan och väntar. ”Allt har sin tid…” Så är det bara!  IMG_5273  IMG_5270

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter