IMG_5488

Knopp i håret?

”Mars april har knopp i håret…” Så skrev hon Elsa Beskow! Det kan man ju fundera lite på. Sant är att knoppandet började redan i höstas, som mången bladknopp och rhododendronknopparna, som stått där fint hela vintern. Oavsett hur snön hopat sig omkring dem! IMG_5496IMG_8611 Men tror knappt det var det hon menade, kära Elsa! Inte heller att det knoppandes inomhus. Vilket man ju annars kan glädja sig åt denna tiden på året. IMG_1462 Men nåja, Mars har just bara börjat och säkerligen hinner det bildas någon liten knopp ute också. Även om det inte kommer att blomma för fullt. Men just det – ”knopp i håret” var det förstås bara. IMG_9711IMG_9836 Om nu snön hinner smälta bort innan dess – förstås! Djupt därunder spirar våren…IMG_5235IMG_5239IMG_5349IMG_5486

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter