IMG_8331

Inte bara det storslagna…

Visst är det storslagna i naturen vackert, men själv gillar jag även det lite oansenliga. Det som inte märks så mycket, och som kanske är så vanligt att vi inte tänker på det på grund av det. Som till exempel ängssyra. Eller bara helt vanligt – eller ovanligt – gräs! IMG_8330  IMG_8323 För att inte tala om gatukamomill! En klar favorit för min del, trots det lite tråkiga namnet. (Brukar förväxla med baldersbrå, ett namn jag gillar bättre – men rätt ska vara rätt,) Tänker att det är när man kommer nära, som man ser skönheten i det lilla… IMG_8379 Nej, jag sa ingenting om människor, det kunde jag ju förstås ha gjort… Men lämnar lite kvar åt den fria tanken! IMG_4392IMG_9571IMG_8310IMG_7644

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter