IMG_8898

Överblommat är också vackert…

Överblommat också kan vara vackert – det tänker jag ofta på. Se bara på de här nässelklockorna… IMG_9037 Eller den här frökapslen från löjtnanthjärtan. Och som så ofta med överblommat,  bär med sig frö för framtiden. IMG_8936 Eller tänk bara på överblommade maskrosor (även om man kanske önskade att de inte skulle sprida sig riktigt såå mycket… IMG_7638 Eller som de pioner jag gick förbi häromdagen. Bara för att nämna, just några få exempel… IMG_8894 IMG_8899 IMG_9038 IMG_4059

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter