IMG_3735

Solnedgång från köksbordet …

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat” (Ps 104: 2)

IMG_3716 Det är den där tiden nu. Den tid när man kan se soldnedgången från köksbordet, vid tiden för eftermiddagsfikat, frukten eller vad man nu tar. Soliga dagar vill säga. Och en sådan blev det idag, så småningom. I god tid för solnedgången. Det är jag glad för. Sen det där med att fånga in de sprakande färgerna, det går ju sådär. Men vem kan förvänta sig att fånga in himmelens vidsträckta skönhet i en liten kameralins i en enkel digitalkamera? Och kanske är det inte så viktigt heller. Men dess skönhet  sjunger i lovsång till Skaparen i mitt hjärta – och det är gott nog!  IMG_3750.jpg.solnedgångIMG_3718IMG_3751IMG_3750

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter