Hjorts Bekännelser

Så jävla Svenskt!

Surfade runt lite på nätet och läste på innebandymagazinets hemsida vilka domare som ska döma semifinalerna. Tydligen har man gått ifrån att samma domarpar ska döma hela serien utan ska istället rulla runt på tre domarpar. Då är min fråga till dom som tillsätter domarna. Hur kan inte Sveriges överlägset bästa domarpar Håkan Grahn-Gustavsson och Johan Råsbrink få döma i alla fem semifinalomgångar. Förutsatt att det blir fem matcher i någon av semifinalserierna.
 

Att Skoog/Pettersson som är från Göteborg ska få döma Pixbo igen känns som ett stort skämt. Om dom nu absolut ska döma någon match i semifinalen så låt dom då döma Warberg-Falun istället. Ni som läst min blogg tidigare vet min inställning till fortsatt dömande för Skoog/Pettersson i detta slutspel. Ett råd till lagen som ska ha dessa två herrar som domare ifall ni vill snacka med dom efter matchen stäng alla utgångar i hallen och ta på er löparskorna.

Var ganska bra ute i mina tips under kvartsfinalserien. Jag var väl en av få som trodde att AIK skulle få svårt mot Falun och jag tror även att jag skrev att ifall Rehn spelar så bra som han kan göra tror jag på en skräll i denna serie. Stefan Edberg du kan alltid slå mig en pling ifall du vill ha några råd och tips ;). Hur slutar semifinalserierna? 

Falun har gått runt på lite folk mot AIK och kommer få det tufft mot Warberg som har en bred trupp att tillgå. Däremot verkar Falun vara ett lag som aldrig viker ner sig under ett slutspel. Har för mig att Falun gav Warberg en match i slutspelet för ett par år sen. Mitt tips blir ändå 3-1 till Warberg i matcher.

Den andra semifinalserien känns väldigt oviss. Kan Pixbo få stopp på Storvretas förstafemma kan dom vinna denna semifinal. Med en backcheckande Isac Rosen i högform finns det en möjlighet till det. Jon Hedlund måste vara minst lika bra som mot oss. Tror inte att det är någon fördel för Pixbo att få sin första hemmamatch på tv golvet. Mitt tips blir 3-2 i matcher till Storvreta men med en liten skrällvarning för Pixbo.

Hörs Hej!

/RF 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.