Hjorts Bekännelser

Återuppstånden från de döda!

Får be om ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Har inte haft så mycket livslust efter uttåget ur slutspelet. Förhoppningsvis ska det bli ändring på det.

I helgen var jag nere i Malmö för att bevittna sm finalerna på plats. Damernas final var en väldigt jämn historia som tillslut Djurgården kunde vinna. Frågar ni mig så tycker jag att det var rättvist sett över tre perioder. Djurgårdens stjärnspelare klev fram när det som mest behövdes medan många av Iksus inte gjorde det. När Iksu ledde med 3-1 trodde jag att de skulle vinna en komfortabel seger men för många missade lägen kombinerat med slarv i försvarspelet gjorde att Djurgården kunde komma igen. Jag tycker att det är konstigt att inte det har blivit mer skriverier om Djurgårdens 5-5 mål som jag tycker är en solklar hög klubba. 

Herrarnas final måste vara den bästa och mest dramatiska innebandyfinal som någonsin spelats. Synd bara att tv4 visade den i fel kanal. Finalens kung var utan tvekan Hannes Öhman 4 kassar och en stensäker straff. Hade även räknat in hans andra straff men på något sätt lyckades Sjögren rädda den. Att Stenberg fick avgöra var på något sätt symptomatiskt för Storvreta. Det är han som tillhör framtiden i klubben. Mannen utan nerver Mika Kohonen. Jag finner inte ord för hur starkt det är att sätta straffen i det läget som han gör det. Lika starkt är det av domarna att blåsa bort Mattias Larssons straff som helt klart är bakåt. Det är därför som dom är de klart bästa domarparet i Sverige.

Lite silly  season rykten som florerar ute i innebandy Sverige. Simon Nilsson till Linköping. Ska tydligen vara så gott som klart. Kristoffer Asp till Granlo ska också i princip vara klart. AIK har gjort klart med en spelare från toppen av den norra allsvenskan. Vem spelaren är kommer AIK presentera inom kort. En av Packalens egna favoriter ska det tydligen vara.

Inom kort får ni förhoppningsvis läsa om försöket till myteri från en välkänd innebandy/fotbollstränare på en innebandysida nära dig. Dock inte på min.

Jag kommer att uppdatera bloggen mer frekvent när vår försäsong börjar med lite roliga bilder och texter. Förhoppningsvis ska ni få se en Johan Alm i högform under brottningspassen.

På återseende!

/TK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.