Joanna Gillisson

Friday well spent

Av , , Bli först att kommentera 1

 Ar i Tahoe och halsar pa i fem veckor. Laser engelska C pa distans mot Sverige, sippar cocktails och smeker strander som mest. Flyger vidare mot Whistler forsta november. Helt ok!

Bli först att kommentera

Nu var det fruktansvärt länge sen jag skrev här!

Av , , Bli först att kommentera 2

Har inte haft tid helt enkelt. Jag har just nu ingen tid för någonting annat än att delta i ett naturvetenskapligt basår på Mittuniversitetet i Östersund. Läser Matte E, Kemi B och Fysik B på 10 veckor och har absolut ingen fritid eller någoting som ens kan liknas vid ett liv. Kom precis hem från en deltenta i Kemi B och tänkte pusta ut lite med någon minuts fridfullt bloggande. Kan meddela att jag för närvarande sitter på dubbla sprickor i ena mun-gipan och kan inte äta och att ett berg av tvätt härskar i min garderob eftersom att tvätta ligger ca längst ner på min prioriteringslista. Antalet minuspoäng från mina nära och kära bara växer och växer eftersom jag inte har tid att träffa eller interagera med någon i min närhet och mitt huvud håller på att sakta men säkert – sprängas, rent utsagt. Det var det! La vie da Loca. Sista maj är jag klar, ber till gudarna att jag har kvar förståndet tills dess.

Bli först att kommentera

Sverige!

Av , , 1 kommentar 5

Kom hem på tisdag em, åt middag med mor min och drog på tisdagsrex på kvällen, sjukt skönt att va hemma! När jag kom hem efter tisdagsrex blev det dock vatten/hårbalsam krig klockan typ 4 på morgonen. När allt lugnat ned sig knackade det på dörren, och i titthålet ser jag farbror konstapeln! Öppnade dörren och de ba "Hejsan, era grannar har rapporterat om kvinnoskrik från denna lägenhet" Jag ba gud nej, "Oj, ja ber så hemskt mkt om ursäkt, det var jag. Vi hade ett vattenkrig som spårade ur lite" Dom ba jaha skulle vi kunna få komma och titta inne i lägenheten? Så kollade dom läget och såg våran vackra sjö till vardagsrumsgolv och sa tack och bock och gick. Åh, svenska poliser är så snälla! Jag är glad att va hemma.

1 kommentar

ank-attack och aids skräck

Av , , Bli först att kommentera 4

Jag blev attackerad av en anka idag!! en jättestor en, typ som en korsninga av en gås och en anka. Var ute och sprang runt en sjö och så såg jag ett gäng ankor på sidan av spåret men tänkte inte mer på det, så plötsligt när jag var i höjd med dem så kom en springandes med vingarna utfällda emot mig! jag blev jätterädd! jag vände om fort som satan och tog en omväg runt dem. Såg att den hade ett gäng ungar där det var nog därför mamman blev galen, läskigt.

Och, förra veckan glömde jag och en vän nyklarna till hans hus i Durban så jag kom på den brilljanta idén att bli upplyft över muren och hoppa över på andra sidan och öppna därifrån, dock var det massa vassa metall taggar på toppen av muren. Jag var jätteförsiktig men råkade på nedvägen få en tagg i fingret, och det blödde! jag ba shit nej nu kommer jag få aids och sånt men sen fick jag veta att hiv  viruset bara lever i några sekunder på bar yta, tack gud. Det har läkt bra också, nu är det bara ett litet ärr så jag tror att jag klarade mig från hemska afrika virus!

Håller för övrigt på att packa för avfärd imorgon. Jag åker imorgon! Sjukaste. Peppar tisdags rex när jag anländer på tis kväll, ska bli sjukt kul att träffa massa gamla svenne vänner!

Bli först att kommentera

hejdå kalas

Av , , Bli först att kommentera 6

Tack gud att alla hejdå kalas är över nu! Hej då från Lyndon i tisdags och german mansion hejdå med alldeles för mkt jegermeister igår. Haha, jag är sooo over fest och sena nätter nu, vi har firat hur bra jobbet gått i alldeles för många dagar! Idag ska jag styra upp mitt plugg, måste skriva x antal rapporter för mina internship credits till mitt college i usa. Har några dagar här innan jag flyger hem på måndag så jag ska se till att få det bortgjort. Åh, över hälfen av oss har redan åkt hem, det är så ledsamt att säga hej då! Särskilt eftersom jag är enda svensk och alla andra åker tillbaka till usa så jag vet ju inte ens om jag kommer se dem igen. Hu!

Är så himal redo att åka hem, jag saknar att prata svenska så himla mycket. Har inte kunnat prata med folk hemma mkt alls eftersom jag knappt haft internet, och jag har inte träffat på en enda svensk här. Jag trodde vi hade en svensk gäst för spain vs germany matchen  för jag såg hennes namn på gästlistan , "Monika Hedberg," och jag blev jättepeppad, men sen visade hon sig vara tysk så då blev jag ledsen.

Åååh, landar i sverige på tisdag em, kan inte fatta att jag ska få träffa min mamaaa om bara fyra dagar! Kommer dock bara va hemma i drygt en vecka eftersom jag flyttar till göteborg med Iza den 1 aug, men jag ska powerhänga massor med min familia innan jag åker. åh, sverige sverige!

 "Vinter" I durban

Bli först att kommentera

Final ikväll!

Av , , 1 kommentar 5

Ändrade mitt flyg i sista sekunden så jag drog aldrig till Joburg för finalen, ska se matchen från beach fan festen här i Durban istället. Ska dit snart för det kommer bli helt packat, jag är peppad! Go Españja!!!

1 kommentar

hello heaven

Av , , 1 kommentar 6

Vårat crew checkde in på Oyster Box igår! Jag är i himlen, kom just till rummet efter en frukost med ostron och champagne (ostron var sjukt slajmigt men själva grejen kändes bra), och ska  snart iväg på en hej då bbq i ballito vid strandhuset till en av lokalsen som vi jobbat med. Det sjukaste med det hela är att jag och tjejen som jag delar rum med nu ska flytta till varsin luxuary beach front suite i eftermiddag när the executives som bor där har checkat ut. Galet skönt att få ha egen säng, har delat med folk hela tiden. Jag ska bre ut mig som satan! För övrigt har jag knappt nån röst, sjukt sjuk, men det går bra för jag ska sova massor i mitt blivande hav till säng!

1 kommentar

ledighet over!

Av , , Bli först att kommentera 5

Har haft en valdigt skon vecka av ledighet har i durbs, men idag borjade forberedelserna for semi finalen pa onsdag. Har spenderat ledigheten med intensivt sokande av nan annan svenne for jag vill hitta en van men har inte traffat en enda svensk har nere, besok pa x antal strander och div hittepamen men pga tre dagars surfande i rad lider jag just nu av sjuka blamarken pa hoftbena! Det gor ont nar jag har tajta jeans liksom, maste ha hoppat upp pa bradan med for lite svikt. Jag ramlade hej vilt overallt for jag hade inte sa mkt kontroll, forokte dock febrilt att fa ordning pa hela grejen men har inte surfat forut sa jag fick kampa. Fick saltvatten anda in i hjarnan ocksa, ar ganska beat idag.

Fick just mitt flyg confirmed till Johannesburg, sa jag lamnar durban pa lordag. Finalen ar pa sondag sa jag ar glad att jag fick tag pa flygbiljett dit trots trycket. Sjukt att jag lamnar Durbs pa lordag och sen ar det bara en vecka till jag lamnar Joburg! Da blir det Sverige. Alskade Sverige!

Bli först att kommentera

hotell hang sondag

Av , , Bli först att kommentera 3

Varan venue manager pa oyster box brot ihop av all stress och blev tvungen att ta ett break, sa  nu maste vi pa montepelier styra oyster ocksa, sa har sitter jag och vantar pa att ta emot vara gaster som droppar in fran flygplatsen under dagen. Synd att inte Brazil laget ar har langre, de bodde har tidigare i veckan! Mitt forsta par kommer om 45 min sa jag fick lite tid att scanna stallet, och det ar helt sjukt vilket hotell detta ar! Jag har aldrig ens satt min fot pa ett sa vackert stalle. Dubbelrummen kostar ca 10 000 – 50 000 SEK par natt vilket ar helt sjukt med tanke pa att en kommunal lakare tjanar  ca 7000 SEK i manaden i detta land och nar en limpa kostar 2kr liksom. Jag har bara tre par som kommer in idag och jag far aka hem kl 5, vilket betyder att jag kommer ha en hel del tid att hanga runt. Det ar king, da har jag tid att traffa min framtida stekar miljonarsmake.

Imorgon ar sista matchdagen pa ett tag, efter den har vi ledigt i en vecka. Det ska bli sa sjukt skont, vi har inte haft tid att gora alla tontiga turistgrejer an, men det vill jag! hoppas det blir finvadret. 

Bli först att kommentera

portugal brazil

Av , , Bli först att kommentera 3

Stämningen i stadion innan matchen var helt sinnes, alla var galna! folk var så sjukt peppade och beredda på en hejdundrande match. Tyvärr blev det ju inte riktigt så. Trist att båda lagen var ok med oavgjort eftersom de då båda i så fall skulle vidare, det sabbade ju matchen totalt. Men men, ny match på måndag. Pepp!

Bli först att kommentera