Joanna Gillisson

hejdå kalas

Tack gud att alla hejdå kalas är över nu! Hej då från Lyndon i tisdags och german mansion hejdå med alldeles för mkt jegermeister igår. Haha, jag är sooo over fest och sena nätter nu, vi har firat hur bra jobbet gått i alldeles för många dagar! Idag ska jag styra upp mitt plugg, måste skriva x antal rapporter för mina internship credits till mitt college i usa. Har några dagar här innan jag flyger hem på måndag så jag ska se till att få det bortgjort. Åh, över hälfen av oss har redan åkt hem, det är så ledsamt att säga hej då! Särskilt eftersom jag är enda svensk och alla andra åker tillbaka till usa så jag vet ju inte ens om jag kommer se dem igen. Hu!

Är så himal redo att åka hem, jag saknar att prata svenska så himla mycket. Har inte kunnat prata med folk hemma mkt alls eftersom jag knappt haft internet, och jag har inte träffat på en enda svensk här. Jag trodde vi hade en svensk gäst för spain vs germany matchen  för jag såg hennes namn på gästlistan , "Monika Hedberg," och jag blev jättepeppad, men sen visade hon sig vara tysk så då blev jag ledsen.

Åååh, landar i sverige på tisdag em, kan inte fatta att jag ska få träffa min mamaaa om bara fyra dagar! Kommer dock bara va hemma i drygt en vecka eftersom jag flyttar till göteborg med Iza den 1 aug, men jag ska powerhänga massor med min familia innan jag åker. åh, sverige sverige!

 "Vinter" I durban

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.