Johanna Bredén, aupair

Tekniken!

Var och simmade ikväll med P i Götene. Vi simmade vanliga kilometern och det gick som det brukar. När vi stod i duschen sen så kom Å och funderade om jag inte skulle hänga med tvärt igen och prova att simma lite med glasögon. Så jag simmade helt plötsligt 0,5 km till och måste köra mycket teknikträning! Vitsen med mitt sim och mitt jogg är ju att bli bättre, så det kändes lite konstigt att jag inte förbättrat mig något i simmningen. Fast nu ska det bli ändring på det!

Efter simmnigen så var jag dödens hungrig så jag skyndade mig hem för proteiner och ’Heroes’ som för övrigt måste vara den bästa serien genom tiderna så länge den inte håller på 5 säsonger á la maraton-lång-körar-dödarna Lost, 24, Prison Break och Våra bästa år. Max 2 säsonger för Heroes, tycker jag. Men vi får se, vi får se.

Och appropå teknik då så kan jag inte langa upp några bilder här än. Vet inte om det enda sättet som man kan göra det på är fel eller om jag bara inte förstått någonting. Men det ordnar sig säkert nog 🙂

Nu ska jag nog kvarta snart för en morgondag med intensivt lekande så länge Ville i fråga är hyfsat frisk och orkar. Så, på återseende!

2 kommentarer

  1. Bloggägaren

    Det är bröstsim, men jag gör alla fel man kan. Sparkar inte ens med benen på rätt sätt, haha 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.