Johanna Bredén, aupair

Nu händer det grejer

Det är en konst att ha simultankapacitet och vara kreativ när man har mer än två bloggar, det är faktiskt svårt rentav. Jag har inte klarat det hittills. Så det händer inte så mycket här, men däremot i min blogg på www.jobbsokarna.se.

Hursom! I morgon tar jag nattåget till min syster i Skövde. Jag ska söka jobb, fara på arbetsintervju och förhoppningsvis bli i alla fall lite på lyset på fredag. Det är halloweenfest och min första någonsin faktiskt. Det enda vi inte vet är vad vi ska vara jag och min syster. Vi vill ju gärna matcha, men hur? En av våra geniala ideér är att vi ska vara kontorsartiklar. Men hur klär man ut sig till ett gem? Eller en brevpress? Eller för den delen ett pensionerat gem?

Men men, det ska bli kul ändå. Få komma iväg lite och prova att söka jobb IRL så att säga. Ska bli sjukt intressant att se hur man söker jobb på det viset faktiskt, alltså att gå och presentera sig och säga ’hej, här är jag’! Jag är om möjligt lite nervös. Men då återkommer vi till inledningen i Eftersnack, vad är det värsta som kan hända?

Jag har även lyckats snöa in på Emil Jensen sedan sist också. Det är absolut inte den musik som jag brukar lyssna på, men oj så den är bra! Fast om jag berättade hur många gånger jag haft hans lilla jukebox på repeat de senaste dygnen så skulle jag antingen bli tvungen att emigrera eller aldrig mer yppa ett ord – och då är det (inte) bra.

Nej, skämt åsido. Nu måste jag fortsätta att härja med kläder och mastodontpackningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.