Veckans Playlist V.24


Arbetet med att plöja igenom Europas länder till "Veckans Playlist" går sakta men säkert framåt, dock har jag inget konkret färdigt till i veckan. Istället har jag dock valt att sätta ihop en blandlista med band som släppt skivor under våren 2010, självklart när det gäller Spotify så är det mycket som inte finns tillgängligt utan detta är en samling av ungefär allt det som jag lyckats hitta. OBS! listan är på både gott och ont och representerar inte i många fall min musiksmak, det finnes en del dynga med.

 NY MUSIK VÅREN 2010


VÅREN 2010
Veckans Blashyrkh Playlist V.24

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>