…inte tillbaka, men.

Blashyrkhbloggen är inte tillbaka, men däremot så har jag åter igen börjat blogga. Jag fick förfrågan av Folkbladet här om månaden ifall jag kunde tänka mig att ta över dåvarande chefsredaktören Daniel Nordströms plats i vad tidningen valt att kalla för ”7:an | Bloggen om musik, film och TV”. Jag valde att tacka ja och har fått torsdag tilldelat som min publiceringsdag. Det ni kan förvänta er är minst fem blogginlägg i månaden och ämnena kommer att vara snarlika de som avhandlats här i Blashyrkhbloggen. Klicka på bannern nedan för att komma till bloggen.

sjuan-v3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>