JAG HAR FÅTT LÄMPAN!

Halloj!
Idag när jag kom hem från dagens moppeteori så möttas jag av attraktiva nyheter: Jag har fått lämpan (körkortstillstånd), vilket innebär att jag efter teorin direkt kan börja övningsköra!!!! RIIIIHAAAAOOOOOWWWW!

Det här är fan mysigare än Rihanna. Seriöst.


Släng dig i väggen kvinna.

Nu blir det att plugga skyltar! Hej! 

2 kommentarer

  1. Petisen XD

    Halojsan du! måste bara gratulera! Sj gjorde man om det mer ä en gång…-.- Undrade bara om du oxå behövde göra det mer än en gång, då kanske jag inte skulle behöva känna mig som ett pucko utan det kanske finns fler som mig XP ps. ÄLSKAR DIN HUMOR! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>