Ett sista inlägg på den här bloggen


Jag älskar att vara hos mormor, hon har så mysiga antika tavlor på 
väggarna som gör att man bara blir helt till sig i själen. Ignorera mina
getögon.

Halloj!
Nu skriver jag ett sista inlägg på denna blogg. Skulle nästan behövas lite emotionella pianostycken till detta. Men nej. Sånt har vi inte tid med.

Jag har efter inte så noga betänksamheter bestämt mig för att ha kvar ‘Lillabloggen’ som bloggnamn till den nya WordPress-bloggen också. Jag är en sådan där steril man som är tjurädd för förändringar, yesyes indeed.

Lillabloggens.wordpress.com är adressen till det nya, det vackra, det fagra.

Och imorgon kommer jag också fixa så att Lillabloggen.se också funkar till den nya, så dom flesta av er kan fortsätta gå in på det. Alltså, när du går in på lillabloggen.se kommer du alltså automatiskt hamna på den nya bloggen. Hightech, ohja.

Adjö. Vi ses på det hippa.

3 kommentarer

  1. Millie ditt STÖRSTA fans !

    du är värkligen skit rolig! kan jag få dig på skype skulle värkligen uppskatta svar ! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>