Vem litar Du mest på?

Oberoende internationella bedömmare säger samstämmigt att Sverige har hanterat den ekonomiska krisen bra och att vi just därför har en av europas starkaste ekonomier.

Peter Erikson (mp), Lars Ohly (v) och Mona Sahlin (s), som alla är sugna på ministerposter för egen del, påstår att Sverige och regeringen har varit fullständigt usla på krishantering.

Vem tycker ni har störst trovärdighet?

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Bertil

    Läs nedanstående artikel:

    http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6526110.ab

    Människofientlighet speglar artikeln att tänka på för dom som tror på högerns ”hårda och kalla” samhälle med egoismen i högsätet.

    Det Håkan är vad ni håller på att skapa ett ”kallt och hårt” samhälle – med kallt menar jag inte att det är den kallaste vintern sedan 40-talet på den tiden marcherade högern också!

    Trovärdighet säger du – men hösten val är mellan solidaritet (de röd/gröna) och egoism (alliansen), vilken typ av samhälle vill man leva i?

  2. Håkan Lindh

    Svar till Bertil (2010-02-01 12:39)
    Det hårda samhället, Bertil, det hade vi för ett antal år sedan, när försäkringskassan fick i uppdrag att förtidspensionera alla som varit sjukskrivna i mer än ett år. Göran Persson och s-regeringen hade satt som mål/löfte att få ned sjuktalen. Och som vanligt skyfflade man helt enkelt över människor från en statistikkolumn till en annan.
    Rehabilitering och att försöka hjälpa människor tillbaka till arbete var det inte tal om.

  3. Bertil

    Håkan tror du på det skriver?

    Har du läst vad som händer med människor i ert nya samhälle ”issamhället”!

    ”Skitsnack” säger jag om det du påstår att det inte fanns rehablitering under GP:s regering – skillnaden mot nu är att man lyssnade på den det berör – idag så ”skiter” man i den som drabbas bara man ”sparar” pengar – och du Håkan jag vet, jag har insyn i arbetet med människor som har kroniska smärtor – det har nog inte du – du är en trött högerpolitiker som nog bara tänker på din egen plånbok!

  4. Håkan Lindh

    Svar till Sven (2010-02-01 20:38)
    Vad tråkigt, Sven. Man kan faktigt lita på, vara sanningsenlig och respektera varandra som personer, trots att man har olika politisk uppfattning. Har Du någonsin träffat mig så att Du kan göra en så kategorisk bedömning av mig som person?

  5. Håkan Lindh

    Svar till Bertil (2010-02-01 20:37)
    Även jag har en viss inblick i detta då jag under sosseregingstiden satt i försäkringskassans styrelse här i Skellefteå och vet vilka direktiv som den dåvarande s-regeringen skickade ut. Sedan Alliansregeringen tillträdde däremot har man ökat insatserna för rehabilitering med mångamiljardbelopp

  6. Håkan Lindh

    Svar till Sven (2010-02-02 12:43)
    OK, Sven! Då tror jag vi är överens.

    Jag litar inte riktigt på Sahlin, Wetterstrand eller Ohly när de säger att de inte tänker höja skatten för vanliga löntagare, trots att de föreslår just det i sina budgetmotioner. Jag tror inte på att den poliken förbättrar för vårdbiträdet eller busschaffören, m.fl.

    Men de är ju säkert reko som privatpersoner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.