Livsnjutarn

Umgänge på vintern

Jag vet inte hur det är med er, men för mig är det så att vintern är mysig när det kommer till att umgås med nära och kära. Det är så himla mysigt att krypa ihop tillsammans i soffan med raggsockor och kolla på film. Det är också mycket roligare att laga mat under vintern, eftersom man, eller i alla fall ja, blir mer sugen på mat när det blir lite svalare. Gosiga långkok, grytor och soppor står högts upp på listan och det är härligt både att laga och att äta!

Musikaler och dansfilmer

Med mitt musikintresse så är det ganska självklart att även dans är ett intresse och därför älskar jag att kolla på gamla dansfilmer! Jag gillar också musikaler, men dansfilmer står nog ändå högre i kurs! Favoriter är Flashdance, Footloose och Girls Just Want To Have Fun. När det kommer till annat så är Rocky Horror Picture Show en klar favorit och det tror jag att många av er håller med om!

Jag har föräldrar som älskar 80-talet så jag har fått mycket av mitt intresse från dom. Det spelar ingen roll om det är punk, musikal, pop, hairmetal eller synth, de gillar hela soundet, vilket innebär att de har ofantliga mängder skivor hemma! Mina kompisar är helt chockade när de ser alla skivor, för det ser ut som en skivaffär i de bokhyllor som de har skivorna i!

Önskegäster på en musikfestival

Så, nu undrar nog några av er vilka mina önskeartister skulle vara om jag satta en musikfestival i rullning? Här kommer ett par av de namn som skulle göra lyckan total, så häng med! Jay-Z, Bruno Mars, Foo Fighters, Metallica, Mötley Crüe, Guns N’ Roses, Beyoncé, Lady Gaga, New Order, Daft Punk, Thåström, Moneybrother och Kikki Danielsson. Sistnämnda är ju bara så himla cool, tycker jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.