Livsnjutarn

Cykelsemester

Vet ni vad som bara är så himla härligt? Att ha cykelsemester! Jag och min sambo är väldigt bortskämda då mina föräldrar har sommarhus i Småland och hennes föräldrar har sommarhus i Skåne. Det är toppenbra platser att cykla på och vi brukar passa på att alltid ta med oss cyklarna när vi åker och hälsar på under somrarna!
Cykelsemester

 

Det är alltså inte bara jag som är tokig i att cykla, utan även min flickvän, så det är kul att vi kan göra det tillsammans under sommaren. Hon brukar dock inte vara med när vi är hemma, utan då väljer hon promenad och löpning istället, medan jag cyklar med mina vänner, så det är bra! Hon har sina kompisar som hon tränar med hemma och jag har mina. Sedan tränar vi andra saker tillsammans hemma i Stockholm och då blir det är mycket gym och simning framförallt.

Att hitta mysiga platser att stanna till vid

När det handlar om cykelsemester så är det väldigt trevligt att göra det under typ 1 vecka och att ge sig ut på lite äventyr, det tycker i alla fall vi! Det bästa är att man kan hitta så himla mysiga ställen både i Småland och i Skåne. Detta gäller både för vandrarhem, gamla kyrkor och ruiner, små caféer ute på landsbygden, loppisar, fina badplatser och mycket, mycket mer! Har du inte testat är så är det definitivt något jag rekommenderar starkt!

Ibland väljer vi att göra små dagsutflykter istället och tar med oss lite matsäck och cyklar i lugn och ro tillsammans med våra föräldrar eller några andra släktingar och då blir det ju något helt annat, trots att man fortfarande är på cykel, så det är mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.