Flex In

Huvva.. Känner lite att pyr i magen. Jobbet är kaotiskt. Idag är det måndag och det brukar oftast vara den värsta dagen. Rörigt efter ledighet, upprört efter helgen, flytta patienter, nya patienter för dom som kommer och ska jobba efter ledighet, stressigt för chefer att åtgärda ev sjukfrånvaro, vak etc.. Ja.. Och som om det inte är nog så är det student/kandidat säsong så man ska inte bara försöka ha koll på sitt eget arbete och patienter, man ska trängas med massa studenter/kandidater också!

Dont get me wrong, jag vet att vi är ett Universitetssjukhus och det här är ofrånkomligt att slippa studenter. Men ibland är det bara mer påtagligt att handleda dom än andra gånger. Ibland är det bara så jobbigt att vi ska trängas på ronden med massa kandidater som liks bara är tillfälliga på stället så det är inte alltid lättast att hålla humöret uppe. Jag är givetvis jätteglad över att det är folk som faktiskt vill fortsätta utbilda sig inom vården, tummen upp och vågen! Men ibland är det som sagt bara jobbigt med nytt folk..

 

13.30 är det tänkt att mitt pass ska börja. Kommer givetvis stämpla in tidigare för att kunna få extra med tid att läsa på nya patienter, se vilka eventuella stressområden som finns som jag måste undvika att bli insugen i och sen blir det automatiskt lite kackel om hur helgen har varit etc.

Hoppas det blir drägligt att jobba ikväll. Hoppas vi har det under kontroll och att det är mer lugnt på jobbet än stressigt och kaotiskt.

Men nog brölat om detta. Jag måste klä på mig, dricka en proteinshake och sen knata iväg till en mammaledig kollega för att överlämna mitt gamla bebisgym. Adios!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.