RFSL-skoj i höst!

Himmel och pannkaka vad det är fullt upp i RFSL Umeå nu för tiden!

Ni vet ju säkert om att Umeå Pride arrangerades under förra veckan och RFSL Umeå var som vanligt koordinator för denna. Många andra organisationer hjälpte till att fylla Priden med fantastiskt innehåll. Bland annat invigde Stadsbiblioteket en regnbågshylla, Universitetsbiblioteket invigde en regnbågsutställning, det var föreläsningar, kärleksmässa, fest parad och invigning av RFSL Umeås nya verksamhet i form av en filmklubb!

I höst kommer RFSL Umeå att fortsätta med sina populära T-caféer som drar folk från hela länet -och utanför. Vi kommer att fortsätta med filmklubb, vår gamla verksamhet "sportdax" håller på att återuppstå med olika lagsporter på söndagar och regnbågsfamiljeträffarna som påbörjades i varas kommer att fortsätta. Det är helt enkelt en fantastisk regnbågshöst vi går till mötes.

Om det är så att du är intresserad av att delta på någon av våra aktiviteter eller för all del att starta en ny kan du kolla in får Facebooksida, vår hemsida rfsl.se/umea eller för all del maila, eller smsa och fråga!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.