Sara L Henriksson

Vad skulle livet vara utan lite blogg?

Måste verkligen tänka över det här med bloggen, börjar snart bli lite förlegat att ha en inledning som börjar med att "vi ska ta våra tre barn och åka till Thailand ett halvår". Har ju varit hemma över en vecka nu, borde i alla fall inleda med "vi tog våra?" så jag har rätt böjnings form i alla fall. Det har varit skitkul att blogga, att lägga det åt sidan skulle självklart bli super trist. Har ju heller inte riktigt hitta tjusningen med att vara hemma än, så att lämna skrivandet just nu kanske ger förödande konsekvenser:-) . Har försökt hela veckan att hitta livsförhöjande kvaliteter med hemstaden.

Gick faktiskt på promenad idag, för att insupa atmosfären och lite annat, iklädd alldeles för mycket kläder och stickade vantar. Klockan var bara nio på morgonen när jag stegade ut i vintervädret, då utan att duscha och självklart utan att ta på mig några som helst försnyggande preparat. Hade konstigt nog som riktpunkt att skaffa gymkort och avsluta den målsättningen jag så stort misslyckades med i Thailand, gå ner fem kilo.
Då vi satsar på att återta så lite månadskostnader som möjligt klev jag stolt in på USM som lika stolt presenterade att de inte höjt priserna sen -99. Låter bra för mig. Började skriva papper och prata autogirering. Det gick inte helt fort och jag kände mig ganska snart en aningen dum och missplaced i min påpälsade "gå ut och gå skitoutfit" och mössa på otvättat hår. Svettade mig till gymkortet och gick hem med höga ambitioner. Skulle visserligen träna ikväll men efter den "väldiga" promenaden i morse bör jag väl inte överdriva det hela.
Så nu har jag både gymkort och öppna förskolan att luta mig tillbaks på, kommer nog att bli superbra det här?.?!?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.