Sonja(s) blogg

Sista rycket inför valet

Idag blir det stor aktivitet kring vår valstuga bredvid Konsum. Kom dit och ställ dina sista frågor innan valet eller kom för att prata en stund.

Vi kommer att ha underhållning samt bjuder på kaffe och tårta.

Många av våra kandidater till fullmäktige kommer att vara där. En av dem är även vår riksdagskandidat, Lars Lilja

Jag hoppas att vi kommer att slå rekord vad gäller valdeltagande i år. Det kan väl knappast vara någon som undgått vad som är på gång.

Det handlar om att välja väg, vilket samhälle vill vi ha?

Ett jämlikt samhälle där alla har samma värde, får samma möjligheter, får nya möjligheter många gånger under livet, där vård ges efter behov 

eller ett samhälle där vi sorteras i olika grupper med större och större klyftor emellan, ett samhälle där plånboken avgör om du får vård eller möjligheter till utveckling.

Ett enkelt val, rösta på socialdemokraterna!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Fredrik Granroth

    Tycker du det gick rätt till när ni avskedade Anne-Lie?Om du tycker att det gick rätt till så är det verkligen illa.Så kan jag få ett uttalande vad du tycker själv?

  2. Sonja Eriksson

    Svar till Fredrik Granroth (2010-09-18 10:15)
    Detta blir första och sista gången jag svarar på dina kommentarer. Jag kommer aldrig att offentligt kommentera vad som hände när Anne-Lie slutade hos oss. Detta därför att jag respekterar henne och anser att det är en sak mellan henne och oss. Du borde också visa henne den respekten.

  3. Fredrik Granroth

    Vi vet inte orsaken till varför hon avskedades eftersom Johan sagt olika anledningar beroende på vem han har pratat med.Det här med respekt har ni bett Anne-Lie om ursäkt för på vilket ni kränkte och förnedrade henne?Ingen människa vill bli behandlad på det viset.Ni lyckades verkligen trycka ner Anne-Lie i botten.Det har och är fortfarande rörigt i våra liv utan något riktigt hem.Tack för ordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.