Sonja(s) blogg

Nytt kontor på Medis

Nu har jag flyttat in till mitt nya kontor i Vännäs. Alla ordförande i Vännäs olika nämnder kommer att ha sina kontor bredvid varandra i samma korridor i Medborgarhuset från och med nu.

Vi har hittills varit utspridda på flera olika ställen i samhället. Det har gjort att de som vill ha tag i oss har haft svårt att hitta igen oss. Vi borde vara lättare att nå för Vännäsborna och det blir vi nu.

Vi har också sedan en ganska lång tid tillbaka diskuterat att det skulle vara bra om vi alla ordförande hade kontor bredvid varandra så att det skulle bli lättare att träffas och diskutera gemensamma frågor.

Det är viktigt att känna stöd av varandra. Att vara politiker är att ha en annan roll än att vara tjänsteman och som politiker behöver man också kollegor att bolla frågor med. Kanske speciellt när man tvingas till ganska tuffa beslut.

Jag tror att det kommer att bli bra även om jag kommer lite längre från vård- och omsorgsförvaltningen (där jag funnits tidigare) men det går säkert att hitta rutiner så att jag kan fortsätta ha bra kontakt med alla där.

Det är också bra utifrån mitt nya uppdrag som ordförande för Liljaskolans styrelse. Känns naturligare utifrån det uppdraget att finnas på Medborgarhuset och inte på socialkontoret.

Alltså, nu finns jag på Medborgarhuset i Vännäs, högra trapphuset, 1:a våningen, tisdag, onsdag och fredag vanligtvis. De tider då det inte är sammanträden eller andra möten.

Kom gärna dit och diskutera hur vi ska utveckla Vännäs till att bli ett ännu bättre samhälle..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.