Sonja(s) blogg

Ställ sd mot väggen

Varför är det inget ifrågasättande av SD:s agerande vad gäller det som händer, mord på skolbarn och mordbränder? Sd-medlemmar som lägger ut adresser till asylboenden och uppmanar till terror borde ställas till svars mycket mera aktivt av våra ledande politiker och i media än vad jag kan se att det görs. Om det vore någon från ett annat parti så hade det säkert varit på ett annat sätt. Toleransnivån vad gäller svergedemokrater har helt föskjutits till en abnorm nivå.

Media ta ert ansvar och lyft frågan!

Riksdagsledamöter ta ert ansvar och ifrågasätt SD mycket mera!

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

16 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Jag håller helt med dig, Sonja. Det verkar som om många gett upp nu, sedan SD blivit så stora.

 2. thedoctor

  Något som är minst lika viktigt är att övriga partier står upp mot generaliserande och rasistiska uttalanden och inte låter folk komma undan med time-out när SD t.o.m. utesluter folk. Det ser inte bra ut och sänder konstiga signaler.

 3. Bergis

  Du bor i Vännäs. Åk till något utanförskapsområde och titta så slutar du nog att propagera för inskränkningar i åsiktsfriheten.

  • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

   Jag kommer aldrig att försvara våldshandlingar eller uppmaningar till sådana. Det är inte värdigt ett samhälle som Sverige. Dessutom är det lite paradoxalt att SD som säger sig värna om det svenska, uppmanar till att vi ska rasera allt som är svenskt och som vi är stolta över.
   Åsiktsfrihet är oerhört viktig men får inte vara ett medel för att uppmana till att mörda eller bränna andra människor.

 4. Percy Nilegård

  Hur är det SD’s ansvar med det tragiska som hände i Trollhättan? Undrar också när partiet har uppmanat till Terror? Tycker du lägger orättvist skuld på partiet. Syftet till att dom delar ut adresser till asylboendena (vilket är OFFENTLIGA handlingar) är för att folket ska hinna protestera och säga ifrån till sina lokala politiker. Skulle personligen vilja veta om det skulle flytta in 100st grannhuset istället för att det ska smygas med det. Självklart är det tragisk att det uppstår bränder. Men som sagt det är offentliga handlingar. Förövarna har möjlighet att ta reda på det på egen hand.

 5. Fredde

  Nu svamlar du igen.Du själv är inte värdig något som du ljuger och snackar skit om andra.Du Sonja är värre än SD.Du gör så folk blir psykiskt sjuka.Du är själv rasist annars tror jag min fru hade haft jobbet kvar.Du vet vilken bakgrund hon har och det blev för mycket för dig.Var tyst du.

  • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

   Än en gång, du kommer med anklagelser som helt saknar grund. Säger mera om dig än om mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>