Stefans basketblogg

Happy Lucmas!

Ambition och verklighet går inte alltid hand i hand. Till exempel var min ambition att leverera en ’femma’ inför varje Virtus- eller Comets-match, något jag kapitalt misslyckades med inför gårdagens Cometsmatch i Visby. Mitt misslyckande var dock ytterst marginellt i jämförelse med Comets misslyckande. Hur man endast lyckas göra 34 poäng på en hel match är tamejfan ett större mysterium än Bermudatriangeln och Atlantis på samma gång.

——–
I dag fyller Virtus coach, finansiär och ordförande Luca Romano 40. Basketbloggen gratulerar och firar med denna Luca-klassiker som bör vara ganska exakt ett år gammal i dag.

—————
Rocky Mountain Athletic Conference firar 100 års-jubileum nästa år. Och varför ska vi bry oss? Jo därför att de utsett ett ’all time women’s basketball team’. Alltså de tolv bästa spelarna som någonsin spelat för en skola i RMAC, ett NCAA division II-conferece. Med bland dessa tolv spelare finns Amy Mohr. Stort grattis till henne.

————–
När jag ändå är i gratulationstagen: Big ups till min man Brandon Roy som slaktade sitt eget personbästa med sjuka 52 poäng mot Phoenix natten mot fredag. Fortsätt så!

En kommentar

  1. Luca Romano

    Tack Stefan! Nu har jag verkligen tackat alla och är det dags att söva. I morgon (..i dag…) har vi en jättetuff match mot Tälje borta. Vi har Victor Edlund tillbacka men inte Danell som MÅSTE jobba! För Matteo Cavllini blir den sista Match med Virtus tröja i år. Han har fått mycket bra erbjud.. (hur skriver man?) i Italien och kommer att avsluta säsongen där tror jag. Ciao och Grazie igen / Luca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.