” Ett mjau utanför dörren kan verkligen lätta”

 

…Jag har jobbat hela helgen och idag är jag ledig för att hämta igen mig. Fyra dagar ska jag jobba denna vecka och sedan bär det av mot Jämtland för att hälsa på älsklingen min. Jag ska faktiskt följa med honom ut i skogen och jaga älg. Fast skjutningen överlåter jag åt honom.

men jag ska berätta lite om i helgen och eftersom jag jobbade kväll i lördags, så släppte jag ut vår kära katt i vanlig ordning för att låta henne springa av sig. Tror det eller ej, men jag fick inte in henne innan jag åkte på jobbet. När jag kom hem, så var det mörkt och ingen katt ville komma in. Katten var borta hela söndagen och jag blev lite orolig för att hon har aldrig varit ute så länge innan. 

….Men så imorse hörde jag ett mjauande utanför dörren och vad jag blev glad och lättad! Jag saknade verkligen henne dessa dagar, ingen katt som hoppar upp i sängen när jag ska sova och inga tassar som hörs på golvet. Nu sover hon på sängen och är helt utmattad, undrar vad hon har gjort där ute i skogen? Kanske man måste prata med henne om blommor och bin ? 🙂 Tur hon är streiliserad. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.