Trädgårdsmässa

Nu är det dags för trädgårdsmässan i Umeå. I går gjorde jag i ordning min monter. En utmaning för mig var att bygga upp den lilla ytan, som jag har köpt i år. Lika utmanande var det att planera att få in all inredning och alster i bilen, dock kombi-modell, för att jag slapp att ta med släpvagnen. Jag får fylla på monter allt eftersom med nya alster hemifrån, när jag pendlar mellan Granö och Umeå.

Jag ser framemot att träffa glada människor, som är intresserade av pilflätning mm.

DSCN4865

När monterytan är liten, då kan jag använda väggytorna bättre….

”Att leva väl är att arbeta väl, att visa god idoghet.” (Thomas av Aquino)

//Sasu

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>