The way I see it

”Man hunting” – dag 1

 Drog ut i går! Det var superbäst!

Togafest på Ålidhem bland läkar- och sjuksköterskestudenter. Hade ingen vit togaklänning, utan istället tog jag och nålade ihop en "vanlig" stormönstrad glansig klänning till att bli en "sned enaxlad" klänning för en kväll.

Vad gäller "man hunting" så måste jag stolt(!) erkänna att det var en riktigt lyckad natt även på så sätt. 🙂  Fick väldigt många uppskattande blickar, en del kommentarer om hur snygg jag var och en överlag oerhört trevlig kväll. 
Jag kände mig supersexig, jag dansade supersexigt, hela världen var supersexig – kollade upp på min kompis K på dansgolvet – som står och gapskrattar åt mig. HMPF! Hon har dock berättat för mig i dag att jag faktiskt var sexig i går, så hmmmm… Det finns ju vissa människor som säger att glädje är sexigt – och gårdagskvällen var sannerligen glädjefylld, så jag får helt enkelt känna tillit till det talessättet i det här fallet.

Vad drar jag då för lärdomar av gårdagen? Var ovanligt täckt (rent klädesmässigt) i går och fick i stället för kommentarer som "åh, du är så sexig", kommentarer om att jag var snygg och att min klänning var snygg, många positiva mer uppskattande blickar i stället för "hungriga" o.s.v. I like it a lot! (Trots detta så var jag fortfarande supersexig på dansgolvet – det enda jag behöver göra är att byta umgänge!)

Ser framemot – och hoppas på –  en bra uppföljning på detta nästa helg :)))

 

 

 

För er som undrar över uttrycket "man hunting", se "Knasigt sexig" [<– länk] från den 14 september 🙂

 

¡Hasta luego!
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.