Träning, reklam och snabba cash,

Regn och rusk ställde in eftermiddagens och kvällens aktiviteter i Obbola. 

 

Och när såväl en internmatch som en grillning regnar inne finns det inte mycket att rapportera hem om för en tåskadad stackare. Men jag gör ett försök: 

 

Vi kan väl meddela att förmiddagens stora spelövning avgjordes genom att Seif Khadim prickade Danny Perssons kalufs på en hörna. 

 

Av det lilla jag sett av Seif så verkar det vara en bra inläggsspelare. Och när vi nu har en orangehårig ångvält inne i offensivt straffområde så kan högklassiga inlägg bli ett riktigt farligt vapen. 

 

… även vid hörnflaggan skulle inläggskvalitet komma till pass. Vi har gjort ett hörnmål på hela säsongen trots att vi har ett relativt storvuxet lag – en del måste förklaras med att många hörnor slagits… hur ska jag uttrycka det med en vänlig ton… eh… skevt. 

 

Nåja. Det såg som vanligt ut att vara en riktigt rolig, fartfylld träning där det skreks och vrålades friskt från alla håll under det prestigefyllda tvåmålsspelet. 

 

Själv låg jag på en brits och blev dragen i tån under större delen av träningen. 

 

Men imorn. Kanske. 

 

Annars då? Istället för Obbola-eftermiddagen blev det ännu en lunchbuffé på Great Eastern. En lång sittning med Danny, Simon och Johan Larsson där diverse fotbollsrelaterade ämnen stöttes och blöttes. "Var Simon Mårtenssons mål borta mot Frej århundradets snyggaste mål?", "hur går det för Dannys hemsida?" och "kan verkligen en tåskadad mittback, som bara motionscyklade nån halvtimme, unna sig en backning av den friterade kycklingen?" var några av frågorna som diskuterades. 

 

… Dannys hemsida? Jo, målspottaren driver – tillsammans med en kompis – www.supporterprylar.se. Hemsidan för dig som vill beställa allt från Barcelona-matchställ till mammelucker med invirkad Doncaster Rovers-logga. 

 

(Jag skickar en faktura, Danny, för denna ovärdeliga reklamexponering)

 

… och om någon kunde vilja vara vänlig att tipsa om ett annat asiatiskt bufféställe. Helhetsbetyget på Great Eastern kan inte bli mer än godkänt då de saknar jordnötssås vid buffédisken. Jordnötssås som är själva fundamentet, själva grundpelaren i all asiatisk matlagning. 

 

Jag hann med ett styrkepass på IKSU med Kung Erik innan det bjöds till ännu en pokersittning i Marko och Bönis lägenhet. 

 

Efter att ha suttit och brejkat iven i stort sett alla tidigare gånger fick jag ikväll lämna bordet ordentligt plus – med en gedigen bunt ihopknycklade sedlar i fickan. Nästan en gummibandsrulle full. 

 

Många säger när de vinner stora summor pengar att de "hoppas att pengarna inte förändrar oss som människor". Jag vann en struntsumma i afton – men jag fick mängder av sedlar på fickan. Svarta, snabbt intjänade slantar. Och det lär förändra mig i grunden ett tag, tills sedlarna är borta. 

 

Tips mottages gärna på var i Umeå jag kan köpa autentiska FUBU-jeans, robusta guldkedjor, bergsprängare och bandana. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.