Papperslappar och högerbackar,

Först: Det finns ju annat att lägga sina fåtaliga slantar på än leasingbilar. 

 

Typ… papperslappar: 

 


 

Ba’ tipsar. En kompis var på plats och stod längst fram bland fjortonåringarna på Håkan Hellströms spelning. Han sa att det var bra. 


 

Det anordnades extraträning för mittbackar igår morse. Jag, Marko, Kalle och Doug tränade huvudspel med Stuart. Vi avrundade med fotbollstennis. Svenskarna mot utlänningarna om en bättre kopp java och, tja, på mina fötter satt ett splitternytt par fjäderlätta brandgula pjuck; klart jag och Doug vann. 

 

På onsdagens agenda i övrigt stod "löpning på IKSU" vid valfri tid. Jag klev in genom spärrarna strax efter klockan slagit fem. Jag förtjänar förstås att skjutas för det beslutet. 

 

Imorse klev jag upp i den otta en hantverkare säkert känner som "lunch" för att köra lite extraträning i Nolias friidrottshall. Sist jag var där var jag iförd UFC-mundering från topp till tå och fick då beskedet av någon ansvarig tjomme att jag inte fick vara där för att "ert lag inte har någon tid nu". Idag gled jag, som den sluge rävrackare jag vill vara, därför in komouflerad i ett helsvart underställ. Jag fick ostört veva fram såväl häckar som gymnastikbockar för att hoppa och skutta lite i spänstsyfte. 

 

Och här kommer lärdomen ungar; ibland lönar det sig att ha de yttre egenskaperna hos en vanlig korpulent motionär. 

 

Inte mycket att skriva hem om från eftermiddagsträningen. Vi åker till Sundsvall imorgon vid lunchtid med i stort sett alla som är disponibla. Johan Larsson, Henke och "Böni" hade alla gått och blivit sjuka och var oklara inför helgens båda matcher. Vi fick aldrig någon startelva, men jag har på omvägar kommit över vad som ska vara uppställningen mot Hudiksvalls FF: 

 

Jonte Johansson – Jag, Kvist, Eek, Hogg – Jonas, Adam, Kung Erik, Årshampe – Seif, Timothy. 

 

Jag ser ni sitter som frågetecken hemma i stugorna, vrider hjärnhalvorna ut och in efter möjliga svar på ekvationen innehållandes "Erik Löfgren" och "högerback". Tittar ni längst bak i facitstencilen så hittar ni väl förmodligen svaret "Trassel". 

 

Men jag ska göra mitt bästa om nu uppgifterna stämmer, även om högerbacksplatsen tidigare rankats bakom såväl anfalls- som innermittfältsplats ur kompatibilitetssynpunkt. . Men ’Den förlorade sonen’ som jag kallas i Sundsvall av min mor ska göra det bästa av situationen inför sina gamla beundrare i hemstaden inför folk som undrande ställer frågan "känner jag inte… igen han den där fyran?" för att sedan besvara den med "jo, han skrev ju dressyr för Dagbladet". 

 

Adam Chenouffi blev ju till slut äntligen klar för 2012. Men nästa riktiga nyförvärv verkar kunna dröja i ett antal veckor till. Frågan är ju, då Håkan specificerar "offensiva spelare", ifall Ian Hogg svalnat betänkligt?

 

Jag och några ytterligare UFC-spelare stannar i Sundsvall över lördagen (jag hoppas de inte är sådär jobbiga att de ska stanna överallt och "ta kort" bara för att de flanerar "Norrlands Huvudstad") så nästa blogginlägg, det om Hudik-matchen och den där fabulöse nye högerbacken (NU måste jag kunna bära mina brandgula dojjor med högburet huvud?), skrivs på medelpadsk mark. Kanske kan det bli bättre. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.