Snuvad på Bohman-konfekten, (SNUVAD?! FATTAR NI?!)

Det var sagt att han skulle göra sin första träning idag, Hampus Bohman. 

 

Men han kom bara dit – brunbränd efter något sånt där jävla (sagt med bitterheten som bara en Superettannykomling som just kommit hem från ett vandrarhemsläger i grått Trondheim kan uppbringa) Cypernläger med Kalmar FF – långt efter utsatt samling, drog på sig en matchtröja, fotades av den lokala pressen och lommade därifrån. 

 

Som sig bör när man kommer direkt från Allsvenskan. 

 

Näe, han hade känning av en förkylning och stod över träningen. 

 

Kallay? Under det spel vi spelade samtidigt (så att eder UFC-bloggare kunde bevittna hans konster) så fick han oftast bollen från en väggspelare felvänd – och spelade då helt sonika tillbaka den. I stort sett varje gång. 

 

Det sa inte mycket. Inte mycket alls. 

 

Precis innan det att vi skulle till att spela ett större 9-mot-9-spel och man skulle få se Den Tredje Afrikanen (har UFC patentsökt detta begrepp kan de nog sälja namnrättigheterna till en Dramatenuppsättning) i matchsituation; ja, då störtade jag huvudstupa in med hela nack- och bakhuvudspartiet in i den bakre stolpen, efter att utan framgång ha försökt hindra en glidtacklande Wallerstedt att göra mål. 

 

Jag tänkte för ett några hundradels sekunder att jag, med min dokumenterat otursföljda natur, gjort en Dagfinn Enerly och brutit nackpartiet – men det hela utmynnade bara i en större bula jämsmed bakhuvudet och smärta i nackpartiet. Jag fick dock kliva av träningen.

 

Lika bra var väl det egentligen. Mina ben sprutade av mjölksyra, slutkörda efter gårdagens jojo-test, under hela träningen och min insats innan törnen från stolpen måste varit den sämsta de sju haven sett sedan Blod-Svente och Jocke med Kniven höll i värdskapet för Fredsgalan i Porto Piluse. 

 

Däremot gick avklivningen ut över den tilltänkta Kallay-utvärderingen. 

 

Ni får ta er till Gammlia i helgen och själva se honom i matchspel istället då vi är träningslediga imorgon. 

 

Nu vallfärdar vi istället i ett lemmeltåg mot Idun, va?

 

 

Klart vi gör. 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.