Det kommer mera =)

Då har jag & måttbandet arbetat hårt igen 🙂 🙂

Även denna sommar har våra stickvänner från Habo hjälpt oss med 1-milahalsduken! Denna gång fick vi två stycken paket som tillsammans innehöll  74,70 meter halsduk och en jättefin barnfilt som Sol-Britt Bergkvist, Jönköping, har stickat. Det ena paketet var Mia Werthén, Habo, drivande av Stickhörnan på Spinnet i Habo, fraktsponsor till. Halsduksdelarna stickades av: Erna Bruhn Habo, Doris Rebel Bankeryd + några anonyma. Det andra paketet var Mats Lerjefors, Habo, fraktsponsor till och halsduksdelarna stickade av: Irene Gellerbrant Habo, Elisabeth Johansson Habo, Monica Bengtsson Habo, Ninni Dahlholm Habo, Aino Bergling Habo, Agneta Lerjefors Habo & Sol-Britt Bergkvist Jönköping + några anonyma.

TUSEN TACK DORIS, SOL-BRITT, NINNI, IRENE, ELISABETH, AGNETA, MONICA, AINO, ERNA, MATS, MIA + NÅGRA ANONYMA!!!

habo 74,70m

 

ABF i Vilhelmina har donerat 66,60 meter. TUSEN TACK KARIN ANTONSSON, AILIS FÄLTEŃ, KATRIN, ANNELIE, CARITA + NÅGRA TILL!!!

abf vilhelmina 66,60m

 

Christina Strandberg, Vilhelmina, har donerat 2,10 meter. TUSEN TACK CHRISTINA!!!

christina strandberg vilhelmina 2,10m

 

Petra Signal, Gnesta, har donerat 4,60 meter. TUSEN TACK PETRA!!!

petra signal gnesta 4,60m

 

Och Gunnsan Johansson, Robertsfors, har skickat två jättesöta yementröjor som jag naturligtvis tar med till barnen i Ladva. TUSEN TACK GUNNSAN OCH TACK FÖR DITT FINA BREV!!!

gunnsan johansson robertsfors

 

Jag som trodde att nu har jag mätt klart all halsduk, nu är 1-milahalsduken klar…men i fredags så fick jag ett JÄTTESTORT paket levererat till jobbet med MASSVIS med halsduk i 🙂 🙂 Kommer att mäta och fota på måndag så att jag hinner sy ihop den med allt annat, för på tisdag blir det mätning med Lantmäteriet igen!!!!

Mätningen kommer att ske på Nolia i inomhusfotbollshallen. Vi kommer att vara på plats ca kl.9.15 så är det någon som vill komma och titta är ni varmt välkomna dit 🙂 Även denna gång kommer Lantmäteriet att hemlighålla längden på halsduken som mäts, allt kommer att avslöjas 20/9 på Viva resurs Returbutiken. Återkommer med klockslaget då avslöjandet ska ske.

Spännande, spännande….. 🙂 🙂

Kramar//Ritva

2 kommentarer

  1. Elena

    Hej!
    Härligt att rekordet är slaget =)
    Men det var ju synd att det inte blev som det sas på tv 4 nyheterna (västerbotten)
    att den skulle visas på vip-galan. Det hade blivit stort.
    Men tyvärr så blev det inget av galan heller….

    • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

      Hej Elena!
      Visst är det jätteskoj att vi alla lyckades slå det nuvarande Sverigerekordet 🙂 Vi gjorde det tillsammans!!! Jag vet inte vart ifrån du fått information om att halsduken skulle visas upp på Vip-galan, för det har aldrig sagts att den skulle visas där. Jag har varit med i detta projekt från första början och har aldrig hört den diskussionen..har faktiskt nyss lyssnat igenom tv-inslagen från både TV4 nyhetsmorgon i Stockholm och Västerbotten och där sas det ingenting om Vip-galan. Jag vet att det spridits en massa lögner om både mej och projektet och tycker det är tragiskt att vuxna människor kan bete sig så illa. Detta projekt ska bara vara fyllt med glädje, värme och kärlek! Och det tycker jag att vi alla lyckats med 🙂 Det kommer att bli helt magiskt underbara barnfiltar till dom behövande barnen!
      Kramar//Ritva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.