Sista leveransen… =)

Nu har jag nog mätt och fotat den sista halsduksleveransen..känns både spännande och lite vemodigt. Jag har ju hållit på i tre års tid och mäta era jättefina halsduksdelar, så det har nästan blivit en vardagssyssla för mej 🙂 🙂

I fredags fick jag ett gigantiskt paket levererat till jobbet 🙂 Det kommer från ett gäng damer som träffats och stickar tillsammans på Lands konditori i Habo. Dom har donerat 160 meter halsduk. TUSEN TACK BIRGITTA, INGER, MONA, BRITTA, BIRGIT, KICKAN, GERDA, MARITHA, ANNE-MARIE, LISBETH, CICCI, ANNA OCH LENA!!!

habo 160m

 

Nu är det snart dags för den andra delen i detta projekt, dela upp hela 1-milahalsduken och sy/sticka/virka ihop delar till färgglada & unika barnfiltar!!! Ser verkligen fram emot det 🙂 🙂 Och självklart är vem som helst välkommen att hjälpa till med det!

Kramar//Ritva

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Det blir spännande att se bilder från dagens mätning och riktigt spännande att se resultatet den 20! Stort lycka till idag och nu se vi fram mot jobbet att skapa filtar.

    • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

      Hej Birgitta!
      Ska försöka välja ut några bra bilder från dagens mätning, tog en hel del bilder 🙂 Kommer självklart att blogga om dagen senare i veckan 🙂 Jag längtar också tills den 20:e för jag vet inte heller vad Lantmäteriet har kommit fram till… 😉 Åhh va kul att du vill vara med att fixa filtarna sen!! För även då behöver jag all hjälp jag kan få!
      Kramar//Ritva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.