Mer halsduk =)

Jag fick reda på från Marja att det fanns halsduksdelar på Akuten på NUS och tyvärr så hade vi redan hunnit mäta hela 1-milahalsduken..men fast vi inte mäter dessa delarna så kommer dom naturligtvis att få bli barnfiltar och skickas till behövande barn!! Jag uppskatta att det är ca 10 meter halsduk + att det var en del garn som vi kan använda då vi syr ihop delarna till filtar 🙂

TUSEN TACK TILL ER ALLA SOM SUTTIT OCH STICKAT EN BIT PÅ HALSDUKEN DÅ NI VÄNTAT PÅ AKUTEN!!!

20141007_150138

 

Sen skulle jag vilja tacka Marja som berättade detta för mej och min man Per som var så snäll och hämtade allt från Akuten. TUSEN TACK MARJA & PER!!!

Det har varit lite hektiskt för mej på jobbet så det har inte blivit något delande av halsduken tyvärr..men hoppas att nästa vecka blir lite lugnare så jag kan starta delandet 🙂 Tänkte bara tala om det för er som väntar på att få delar.

Kramar//Ritva

2 kommentarer

  1. Berit Jonasson

    Hej o tack från mig o de stickande damerna på Forsgården i Gäddede. Det har varit 2 år av mycket glädje över att ha ngt meningsfullt att göra – sticka halsdukar o filtdelar. Damerna fortsätter sticka, vägrar ge upp det, så vi får väl se vad som händer. Kanske blir det några filtar som vi kan leverera på närmare håll. På måndag startar jag o några kompisar SFI – Stickning För Invandrare – kan fungera både som språkträning o sysselsättning när höstmörkret kommer och en varm halsduk eller mössa kan också vara bra att ha. Blir spännande att se filtarna! Ha det så bra o kram från Berit o damerna

    • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

      Hej Berit & damerna på Forsgården! Tusen tack säger vi till er alla!!! Det har varit så kul varje gång vi fått ett paket från er med helt underbara halsduksdelar. Är sååå tacksam för all hjälp! Låter jättekul att ni fortsätter och stickar 🙂 och att ni startar SFI – Stickning För Invandrare – är en jättebra idé, tror ni kommer att ha riktigt skoj varje gång ni träffas 🙂 Är ni någon gång här i Umeå och har tid att besöka mitt jobb Viva resurs är ni VARMT välkomna! Vem vet, jag kanske besöker Gäddede någon gång igen. Det är väldigt vackert i Gäddede och jag vill nog tillbaka en dag 🙂 Än en gång: TUSEN TACK FÖR ALL HJÄLP VI FÅTT AV ER ALLA!! Hälsa till alla underbara damer på Forsgården!
      Kramar//Ritva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.