Nytt liv för G

Sååå…

I vilken ände borde jag börja?

Att börja från början skulle ta alldeles för lång tid och göra slut på alla fina bokstäver så jag försöker istället göra en snabb resumé.

Trasig G träffade Den Långe när hjärtat var krossat och kämpade länge för att stå emot behovet av att känna sig behövd och sedd. Men tillslut så vann sunda förnuftet som envist sa att han var så annorlunda att detta kanske kunde bli skillnaden på att få en fin tillvaro utan ensamhet.

Ett inköp av drömhus, ett litet mirakel till dotter, svampplockning i underbara miljöer, god mat, många nya UNDERBARA vänner, galna skratt och kunskaper om psykisk ohälsa som jag gärna klarat mig utan, oro och guldmedalj i ”tassa på tå” mästerskap så är nu drömhuset sålt.

Lillasyster, världens vackraste Lilla B och jag har nu flyttat hem till Norrland ❤️

Vägen hit blev så vansinnigt uppslitande och stökig men nu får vi njuta av tryggheten och skapa oss ett nytt liv i lugn och ro.

Saknaden efter världens finaste storebror, min älskade trollunge är ENORM!!!

Men kanske t.o.m. den här Mamman måste inse att han snart fyller 23, har köpt sig hus och har ett jättefint jobb och fantastiskt fina vänner – bara för att vi var tvungna att flytta så finns hans liv kvar i vackra Långsand.

Så livet som G är inte alltid så enkelt men det bjuder sannerligen på äventyr spännande nog att skriva en bok om.

Nu kör vi!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.