Ryktet florerar…

…att Raska Taskar inte får ihop något lag till årets yra. Ligger det sanning i ryktet är det mycket olyckligt. Raska Taskar har två vinster och ytterligare två finaler de senaste sex åren.

Nu brukar Raska Taskar inte direkt börja förbereda sig inför Cupen redan när snön ligger vit coh rykten som dessa brukar sällan vara helt sanna. Det brukar lösa sig ändå för topplagen, de får ihop lag tillslut.

När hade vi senast ett topplag som inte drog sig ur?

Fantomen bytte namn till Flott 05 och var då rankade femma.

Trefaldiga vinnarna Varför Skjuter Sehlberg bytte 1998 eller 99 till Team Carlsberg V.S.S. Kommer inte ihåg hur högt rankade de var då?

* * *

Brännbollstidningen är klar nu och trycks tisdag nästa vecka. Min intervju med Lost Vikings och min artikel om Salming fick lov att kortas ned rejält. Båda lägger jag up i sin helhet här på bloggen när tidningen har kommit ut.

* * *

Planeringsmöte igår för IKSUs brännbollssektion. Man kan konstatera att brännbollssäsongen skata börjar puttra igång.

Årets första cup i IKSU Brännbolls regi är inte allt för långt bort i tiden. Lördag 15/5 arrangeras Gymnasiecupen på mariehemsängarna. Somd et låter är det en cup endast för gymnasieungdomar där 1an, 2an och laget som vinner Best in Show får en friplats i stora Brännbollscupen. Mer info om denna turnering kommer inom kort på brannboll.nu och på facebook.

* * *

Jag var och kände på årets trä på IKSU igår. Det verkar vara en bra tyngd på träna som är mycket likt fjolårets. Ett trä och två bollar för 138:- är helt okej. Det är bara att åka dit och shoppa. Passa då även på att kolla på det bildkollage som står på vänster sida i foajen på IKSU. Det finns en del bilder som är helt fantastiska från tider när Yran var gigantisk.

 

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Jag

    Det finns en grupp som heter ”Gymnasiecupen i bränboll” på facebook, kika gärna in där om ni är intresserade och vill veta mer.

    Tilläggas bör för övrigt att det krävs att man anmäler ett lag till brännbollsyran för att man får ta del av erbjudandet med ett trä och två bollar för 139 kr.

  2. BIB

    Rykten om att raska taskar inte får ihop nått lag brukar vara ett säkert vårtecken! Jag tycker att man har hört det där ryktet år efter år och aldrig har det legat någon sanning i det…

  3. Hissen

    Jag är också lite smånyfiken på raska-ryktet. Nog för att det låter likadant varje år (med tanke på att de aldrig syns på ängarna och alltid verkar anmäla sig i sista stund). Men var kommer det ifrån den här gången?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.