Brännbollstidningen!!

Nu går det bra att läsa Brännbollstidningen på nätet. Du hittar den här.

Nu hade jag gärna velat ha framsidan på Brännbollstidningen här på bild men det verkar inte vilja bli så. Antingen finns det någon spärr i bilden på IKSUs hemsida för att ingen ska kopiera den eller så fungerar inte VKs bilduppläggning just nu. Det finns ett tredje alternativ att jag helt enkelt är kass på att lägga upp bilden. Skit bakom spakarna som det heter.

* * *

Angående Brännbollstidningen så kommer den ut i brevlådorna först söndag/måndag så jag väntar tills dess med att posta de fullständiga intervjuerna med Salming och Lost Vikings som jag utlovade tidigare. Utöver dessa två artiklar kommer även en intervju med Maria PH upp här som inte den heller fick plats i tidningen… men som sagt detta får ni vänta på tills måndag.

* * *

Nu ska jag på Afterwork men jag har ett inlägg på lager som jag postar imorgon. Det handlar om Esox och Estamos en Celo. Varför heter lagen som de gör, vad har de gemensamt och vad är ESOX ensamma om i yrans historia? Detta och mycket mer kommer i lördagens inlägg. Håll till godo.

Nu tycker jag att ni ska ta en titt i Brännbollstidningen 2010. Bra jobbat Andreas, IKSU, Peter, IKSU Brännboll och Gunnar, m.fl.Dynamo Press som gjorde jobbet och såg till att det blev en tidning i år.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Kalle

    Ser mycket fram emot inlägget om Estamos en celo! Vi måste iallafall vara ett av de yngsta lagen som blivit seedade som 14-15 åringar 1998.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.