Rapport från ängarna!!

På söndagen gästades ängarna av ett antal lag. Det verkar tyvärr mycket som att samma lag är ute och tränar hela tiden. BCZ, Bränn inte Bullen, Salming och Vi är bäst i medvind skulle kanske alla fyra tillsammans kunna slå upp två militärtält och bosätta sig på ängarna under maj månad. De verkar vara där varje gång jag kommer dit.

Mitt eget lag Hjärnsläpp, Troll på Villoväg och ett lag bestående av boxersizeinstruktörer gick även att finna på de gröna(bruna) fälten. Boxersizelaget heter Ringside, har deltagit i fyra turneringar tidigare och verkade laddade inför årets cup när jag gick fram och pratade med dom.

Delar av BK Rel syntes även dom på ängarna men då inte matchandets utan mest slåendes.

Det lag som imponerar mest på mig så här långt på försäsongen är Salming som jag tidigare nämnt men även Bränn inte Bulen. Dom ser med sitt nyförvärv Johanna riktigt vassa ut och tränar som sagt en hel del.

Här försöker Hugo förklara något för de andra i Bullen. Nyförvärvet Johanna hittar ni längst till vänster i röd jacka och vit mössa.

Nu ska jag jäkta iväg på möte med IKSUs brnnbollssektion men ska senare ikväll försöka få till ett lite längre inlägg med mer substans. Temat kommer att bli "lag som har försvunnit" och "vad händer med Pyromanerna?"

 * * *

Jag är dödstrött. Skriver inlägget imorgon förmiddag istället…. Hoppas det blir okej för er kära läsare.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. HoHH

    Tre från oss var där också. Trodde det skulle vara fler lag där dock. Vi nästlade in oss i Medvind för att få oss lite matchspelande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.